Методи управління вищими навчальними закладами МВС України: сутність та специфіка - Коломоєць, Н. В.; Kolomoiets, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4623-610X (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 484–488, 2011)
Розглядаються методи управління відомчими вищими навчальними закладами МВС України, охарактеризовані їх властивості та значення в реалізації управління; виділено специфічні методи властиві саме управлінню вищими навчальними закладами МВС України. The article is devoted to the description of the methods of management in higher educational establishments of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, their properties and value in management realization are characterized; specific management methods are examined. Рассматриваются методы управления ведомственными высшими учебными заведениями МВД Украины, охарактеризованы их свойства и значения в реализации управления; выделены специфические методы, характерные именно управлению высшими учебными заведениями МВД Украины.
Management Methods Higher Educational Institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine: Essence and Specificity
Методы управления высшими учебными заведениями МВД Украины: сущность и специфика
Коломоєць, Н. В. Методи управління вищими навчальними закладами МВС України: сутність та специфіка [Електронний ресурс] / Н. В. Коломоєць // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 484–488. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 1/11knvctc.pdf. Коломоєць Н. В. "Методи управління вищими навчальними закладами МВС України: сутність та специфіка." Форум права 1 (2011): 484-488.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методи управління; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; методы управления; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; management methods