Адміністративно-правове забезпечення освітніх процесів в Україні для внутрішньо переміщених осіб (Здійснення та захист прав внутрішньо переміщених осіб: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Ужгород, 20 квіт. 2017 р.). – Ужгород: ТОВ «РІК-У» , 2017. — C. 106-111, 2017)
Розглянуто проблемні питання реалізації внутрішньо переміщеними особами свого права на освіту. Охарактеризовано саме адміністративно-правові проблеми, що виникають у зв’язку із процесом підтвердження особою статусу внутрішньо переміщеної. The problems of realization by internally displaced persons of their right to education are considered. It describes the administrative and legal issues that arise from the process of verifying a person's status as internally displaced. Рассмотрены проблемные вопросы реализации внутренне перемещенными лицами своего права на образование. Охарактеризованы именно административно-правовые проблемы, возникающие в связи с процессом подтверждения лицом статуса внутренне перемещенного.
Селюков, В. С. Адміністративно-правове забезпечення освітніх процесів в Україні для внутрішньо переміщених осіб / Селюков В. С. // Здійснення та захист прав внутрішньо переміщених осіб: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Ужгород, 20 квіт. 2017 р.) / за заг. ред. О.Я. Рогача, Я.В. Лазура., М.В. Менджул; Ужгород. нац. ун-т. – Ужгород: ТОВ «РІК-У» , 2017. — C. 106-111.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-правове забезпечення; административно-правовое обеспечение; administrative and legal support; внутрішньо переміщені особи; внутренне перемещенные лица; internally displaced persons; право на освіту; право на образование; right to education