Процесуальні і правові особливості механізму затримки особи по підозрі в скоєнні злочину - Слінько, С. В.; Slinko, S. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8611-3759 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч. 2. - С. 209-212, 2003)
Зазначено, що закон надає правоохоронним органам певні права для вирішення задач кримінального судочинства, з'ясування обставин, пов'язаних зі скоєнням злочину, виявлення особи, що здійснила злочин. Одним з них є затримка особи, яка підозрюється в скоєні злочину. Отмечено, что закон предоставляет правоохранительным органам определенные права для решения задач уголовного судопроизводства, выяснение обстоятельств, связанных с совершением преступления, выявления лица, совершившего преступление. Одним из них является задержка лица, подозреваемого в совершении преступления. It is noted that the law provides law enforcement authorities with certain rights to solve the problems of criminal proceedings, clarify the circumstances associated with the commission of a crime, and identify the person who committed the crime. One of them is the delay of a person suspected of committing a crime.
Слінько, С. В. Процесуальні і правові особливості механізму затримки особи по підозрі в скоєнні злочину / С. В. Слінько // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. – Вип. 21, ч. 2. - С. 209-212
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; скоєння злочину; совершение преступления; commission of crime; затримка особи; задержание личности; personality retention; підозрювана особа; подозреваемое лицо; suspect