Роль вищих навчальних закладів у професійній діяльності молодих спеціалістів - Прібиткова, Н. О.; Pribytkova, N. O.; Наталія Прібиткова (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.). - Суми, 2016. - С. 245-247, 2016)
Досліджено роль вищих навчальних закладів у професійній діяльності молодих спеціалістів, а також шляхи вирішення питань щодо ефективності професійної підготовки майбутніх фахівців.

The role of the Institutions of Higher Education in professional activities of young professionals, as well as solutions to questions about the effectiveness of training future professionals.

Исследовано роль высших учебных заведений в профессиональной деятельности молодых специалистов, а также пути решения вопросов касательно эффективности профессиональной подготовки будущих специалистов.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; вищі навчальні заклади; высшие учебные заведения; higher educational establishments; національна освіта; професійна підготовка; молодий спеціаліст; национальное образование; профессиональная подготовка; молодой специалист; national education; professional training; young professional