Нормотворчий аспект у діяльності ОВС як складова забезпечення реальності прав і свобод громадян - Турута, О. В.; Turuta, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 67-72, 2007)
Проаналізовано нормотворчий аспект у діяльності органів внутрішніх справ, який є однією зі складових механізму забезпечення реальності прав і свобод громадян. Запропоновано створити службу омбудсмана в органах внутрішніх справ. The rulemaking aspect in the activity of law-enforcement bodies is analyzed, which is one of the mechanisms of ensuring the reality of citizens' rights and freedoms. It is proposed to set up an Ombudsman Service in the Interior. Проанализирован нормотворческий аспект в деятельности органов внутренних дел, который является одной из составляющей механизма обеспечения реальности прав и свобод граждан. Предложено создать службу омбудсмана в органах внутренних дел.
Rulemaking aspect in the activities of the police department as a component of ensuring the reality of citizens' rights and freedoms
Нормотворческий аспект в деятельности ОВД как составляющая обеспечения реальности прав и свобод граждан
Турута, О. В. Нормотворчий аспект у діяльності ОВС як складова забезпечення реальності прав і свобод громадян / О. В. Турута // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 67-72.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Держава і право. State and Law. Государство и право; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; нормотворчість; нормотворчество; rulemaking; забезпечення реальності прав і свобод громадян; обеспечение реальности прав и свобод граждан; ensuring the reality of citizens' rights and freedoms; омбудсман; Ombudsman