Проблеми розслідування кримінальних проваджень на тимчасово непідконтрольних Україні територіях - Топчій, А. О.; Topchii, A. O. (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 311-314, 2022)
Розкрито проблеми розслідування кримінальних проваджень на тимчасово непідконтрольних Україні територіях. Зазначено, що наразі немає реальної можливості протидіяти чи контролювати вчинення злочинів на непідконтрольних територіях. І лише після звільнення можливо провести усі слідчі дії, щоб у майбутньому притягнути до відповідальності усіх винних по всій суворості закону. Раскрыты проблемы расследования уголовных производств на временно неподконтрольных Украине территориях. Отмечено, что сейчас нет реальной возможности противодействовать или контролировать совершение преступлений на неподконтрольных территориях. И только после освобождения можно провести все следственные действия, чтобы в будущем привлечь к ответственности всех виновных по всей строгости закона. Problems of investigation of criminal proceedings in the territories temporarily not under Ukraine's control are revealed. It is noted that currently there is no real possibility to counteract or control the commission of crimes in uncontrolled territories. And only after release it is possible to carry out all investigative actions to bring to justice in the future all those guilty of all the severity of the law.
Топчій А. О. Проблеми розслідування кримінальних проваджень на тимчасово непідконтрольних Україні територіях / А. О. Топчій // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 311-314.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; тимчасово непідконтрольні території; розслідування кримінальних проваджень; права і свободи людини і громадянина; временно неподконтрольные территории; расследование уголовных производств; права и свободы человека и гражданина; temporarily uncontrolled territories; investigation of criminal proceedings; human and civil rights and freedoms