Предмет доказування в справах про визнання правочинів недійсними - Умецька, Г. О.; Umetska, H. O. (Форум права. - 2012. - № 4. - С. 950–958, 2012)
Розглянуто проблеми визначення та формування предмету доказування в справах про визнання правочинів недійсними. Запропоновано виділяти загальний та спеціальний предмет доказування в окремих категоріях справ, а також, наведено факти, які входять до загального та спеціального предмету доказування в справах про визнання правочинів недійсними. The problems of defining and forming the subject of proof in recognition of transactions void cases are reviewed in the article. The author proposed to allocate general and special subject of proof on certain categories of cases, and also, gave the facts, which are included in general and special subject of proof in recognition of transactions void cases. Рассмотрены проблемы определения и формирования предмета доказывания в делах о признании сделок недействительными. Предложены выделять общий и специальный предмет доказывания по отдельным категориям дел, а также, приведены факты, который входят в общий и специальный предмет доказывания по делам о признании сделок недействительными.
Subject of Proof in Recognition of Transactions Voids Cases
Предмет доказывания по делам о признании сделок недействительными
Умецька, Г. О. Предмет доказування в справах про визнання правочинів недійсними [Електронний ресурс] / Г. О. Умецька // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 950–958 . – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12ugovpn.pdf.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; недійсний правочин; недействительная сделка; invalid transaction; предмет доказування; предмет доказывания; subject of proving