Протидія нелегальній міграції: міжнародний досвід її правового регулювання - Волкова, С. Г.; Volkova, S. H. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2009.- Вип.44.- С. 114 - 121, 2009)
Дана стаття присвячена питанням впровадження міжнародного досвіду протидії нелегальній міграції в українське законодавство. Данная статья посвящена вопросам внедрения международного опыта противодействия нелегальной миграции в украинское законодательство. Given article is a devoted pressing question of introduction of the international experience on counteraction of illegal migration in the Ukrainian legislation.
Волкова, С. Г. Протидія нелегальній міграції: міжнародний досвід її правового регулювання / С. Г. Волкова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2009.- Вип. 44.- 114 - 121
Keywords: мігранти; мигранты; біженці; беженцы; проблеми міграції; проблемы миграции; імміграційний контроль; иммиграционный контроль; політика реміграції; политика ремиграции; міграційна політика; миграционная политика; легалізація мігрантів; легализация мигрантов; міжнародний досвід; международный опыт; протидія нелегальній міграції; противодействие нелегальной миграции