Темперамент слідчих Національної поліції України як психологічний ресурс їх професійної діяльності - Сашуріна, О. Ю.; Sashurina, O. Yu.; Olena Sashurina (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 207-211, 2018)
Проведено аналіз показників темпераменту слідчих Національної поліції України щодо побудови нових психограм з основних видів діяльності поліцейських.

An analysis of the temperament indicators of the investigators of the National Police of Ukraine was carried out in relation to the construction of new psychograms of the main types of police activities.

Проведен анализ показателей темперамента следователей Национальной полиции Украины по построению новых психограмм по основным видам деятельности полицейских.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліцейський; police officers; полицейский; слідчий; investigator; следователь; темперамент; temperament; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность; психограма слідчої діяльності