Police culture: foreign studies - Lamash, I. V.; Ламаш, І. В.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9548-4006 (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 190-194, 2016)
Подано огляд сучасних зарубіжних досліджень феномену «поліцейська культура» в контексті глобальної реформи поліції, в тому числі «соціалізації поліції» та «поліцейська освіта» як складові явища.

The author presents an overview of modern foreign studies of the phenomenon of «police culture» in the context of the global reform of the police, including, «police socialization» and «police education» as constituents of the phenomenon.

Представлен обзор современных зарубежных исследований феномена «полицейская культура» в контексте глобальной реформы полиции, в том числе «социализации полиции» и «полицейское образование» как составляющие явления.
Lamash, I. V. Police culture: foreign studies / Iryna V. Lamash // Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 194-197.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліцейська освіта; police education; полицейское образование; поліцейська культура; police culture; полицейская культура; поліцейська соціалізація; police socialization; полицейская социализация; поліцейська реформа; police reform; полицейская реформа