Нариси з кримінології постмодерну [: наукові есе] - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; Орлов, Ю. В.; Orlov, Y. V.; Орлов Юрій Володимирович (Харків : Право, 2019. – 278 с., 2019)
Розглянуто комплекс теоретичних питань, що потрапили до зони турбулентності кримінології постмодерну, де панують морально правовий релятивізм і світоглядна фрагментованість, вульга ризований практицизм, волюнтарний прагматизм.

A set of theoretical issues that fall into the zone of turbulence in postmodern criminology, where moral and legal relativism and ideological fragmentation and pragmatism prevail, is considered

Рассмотрен комплекс теоретических вопросов, которые попали в зону турбулентности криминологии постмодерна, где господствуют морально правовой релятивизм и мировоззренческая фрагментированность, вульгаризированный практицизм, волюнтарний прагматизм.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; постмодерн; postmodern; Monographs; кримінологія постмодерну; postmodern criminology; криминология постмодерна; Монографії. Monographs