Нові технології – основа сучасного суспільства знань - Сорокіна, Г.М.; Черепахіна, А.Д. (Матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції, м. Дніпро. 26-27 берез. 2021 р., частина І. С.31-33., 2021)
Сучасні технології є незамінними у повсякденному житті. Вони являють собою величезний дидактичний потенціал для системи освіти, який необхідно враховувати у процесі навчання, критично і раціонально досліджуючи механізм дії. Результатом використання сучасних технологій у сфері освіти є більш високий рівень мотивації, зростання медіакомпетентності та можливість більш індивідуалізованого контролю над процесом навчання. Modern technologies are indispensable in everyday life. They represent a huge didactic potential for the education system, which must be taken into account in the learning process while critically and rationally examining the mechanism of action. The result of the use of modern technologies in the educational field is a higher level of motivation, an increase in media competence and the possibility of more individualized control over the learning process. Современные технологии незаменимы в повседневной жизни. Они представляют собой огромный дидактический потенциал для системы образования, который необходимо учитывать в процессе обучения, критически и рационально исследуя механизм действия. Результатом использования современных технологий в образовательной сфере являются более высокий уровень мотивации, рост медиакомпетентности и возможность более индивидуализированного контроля над процессом обучения.
Сорокіна Г.М., Черепахіна А.Д. Нові технології – основа сучасного суспільства знань. Освіта і наука у мінливому світі: проблеми та перспективи розвитку : матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції, м. Дніпро. 26-27 берез. 2021 р., частина І. Дніпро, 2021. С. 31-33.
Keywords: Сучасні освітні технології. Modern educational technologies. Современные образовательные технологии; Культура навчання. Teaching culture. Культура обучения.; Форми і методи роботи. Forms and methods of work. Формы и методы работы; Учасники освітнього процесу. Participants in the educational process. Участники образовательного процесса