Хронотоп як окрема ознака кримінологічної динаміки - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258; Гладкова, Є. О.; Gladkova, Ye. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4621-1738 (Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 50-53, 2022)
У тезах доповіді розглянуто метод хронотопу як методу суспільних наук та методу кримінологічної науки.

The abstracts of the report consider the method of chronotope as a method of social sciences and a method of criminological science.

В тезисах доклада рассмотрен метод хронотопа как метода общественных наук и метода криминологической науки.
Литвинов, О. М. Хронотоп як окрема ознака кримінологічної динаміки / Олексій Миколайович Литвинов, Євгенія Олексіївна Гладкова // Кримінологічний вимір сучасності : зб. тез доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Кримінол. асоц. України. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 50-53.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; хронотоп; кримінологічна динаміка; chronotope; criminological dynamics; криминологическая динамика