Peculiarities of Ukrainian law enforcement activities during the war in the Joint Forces Operation (JFO) zone - Chukalov, K. E.; Чукалов, К. Е. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 64-66, 2025)
Зазначено, що важливим аспектом діяльності правоохоронних органів під час Операції об’єднаних сил (ООС) є підтримання громадського порядку, запобігання диверсіям та протидія гібридним загрозам. Правоохоронні органи тісно співпрацюють із військовими, розвідувальними службами та місцевою владою для забезпечення стабільності у прифронтових і звільнених районах.

It was noted that an important aspect of law enforcement activities during the Joint Forces Operation (JFO) is maintaining public order, preventing sabotage, and countering hybrid threats. Law enforcement agencies work closely with the military, intelligence services, and local authorities to ensure stability in frontline and liberated areas.
Keywords: правоохоронні органи; Україна; адміністративна діяльність; воєнний час; Операція об’єднаних сил; law enforcement agencies; Ukraine; administrative activities; wartime; Joint Forces Operation