Поєднання індивідуальної та сімейної психотерапії у роботі з родинами - Чепелєва, Н. І.; Chepelieva, N. I. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 208-211, 2020)
Розглянуто сучасні методики індивідуальної та сімейної психотерапії та їх поєднання для роботи з родиною. Modern methods of individual and family psychotherapy and their combination for working with the family are considered. Рассмотрены современные методики индивидуальной и семейной психотерапии и их сочетание для работы с семьей.
Чепелєва, Н. І. Поєднання індивідуальної та сімейної психотерапії у роботі з родинами / Чепелєва Надія Ігорівна // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 208-211.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; психотерапія; психотерапия; psychotherapy; індивідуальна психотерапія; индивидуальная психотерапия; individual psychotherapy; сімейна психотерапія; семейная психотерапия; family psychotherapy