Педагогічні умови формування професійної компетентності майбутніх слідчих - Скляр, О. С.; Skliar, O. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-6179-3329 (Інноваційна педагогіка. - 2022. - Вип. 53, т. 2. - С. 119-123, 2022)
Виокремлено і обґрунтовано педагогічні умови, спрямовані на формування професійної компетентності майбутніх слідчих Національної поліції України. Запропоновано педагогічні умови, які охоплюють формування інтегральної, загально- професійної та спеціально- професійної (фахової) компетентностей, що сприятиме підвищенню професійної компетентності майбутніх слідчих в цілому.

Pedagogical conditions aimed at forming the professional competence of future investigators of the National Police of Ukraine have been singled out and substantiated. Pedagogical conditions are proposed, which cover the formation of integral, general professional and special professional (specialist) competences, which will contribute to increasing the professional competence of future investigators as a whole.

Выделены и обоснованы педагогические условия, направленные на формирование профессиональной компетентности будущих следователей Национальной полиции Украины. Предложены педагогические условия, охватывающие формирование интегральной, общепрофессиональной и специально-профессиональной (профессиональной) компетентностей, что будет способствовать повышению профессиональной компетентности будущих следователей в целом.
Pedagogical conditions for the formation of the professional competence of future investigators
Скляр, О. С. Педагогічні умови формування професійної компетентності майбутніх слідчих / Скляр О. С. // Інноваційна педагогіка. - 2022. - Вип. 53, т. 2. - С. 119-123. - DOI https://doi.org/10.32782/2663-6085/2022/53.2.23.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; institutions of higher education with specific study conditions; заведения высшего образования со специфическими условиями обучения; професійна компетентність; professional competence; профессиональная компетентность; педагогічні умови; pedagogical conditions; педагогические условия; майбутні слідчі; future investigators; будущие следователи