Ігри в соціально-психологічній реабілітації дітей - Червоний, П. Д.; Chervonyi, P. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8172-7732 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 255-257, 2017)
У статті розглядаються гра в соціально-психологічній реабілітації дітей як головний метод та інструмент відновлення психологічного та емоційного благополуччя, прилучення дитини до повсякденної життєдіяльності, включення в соціальні відносини на основі відновлення психічних функцій і комунікативних здібностей.

The article deals with the game in social and psychological rehabilitation of children as the main method and the tool of restoration of psychological and emotional well-being, the involvement of the child in everyday life, inclusion in social relations on the basis of restoration of mental functions and communicative abilities.

В статье рассматриваtтся игра в социально-психологической реабилитации детей как главный метод и инструмент восстановления психологического и эмоционального благополучия, приобщение ребенка к повседневной жизнедеятельности, включение в социальные отношения на основе восстановления психических функций и коммуникативных способностей.
Червоний, П. Д. Ігри в соціально-психологічній реабілітації дітей / П. Д. Червоний // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 7 квіт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 255-257.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; соціально-психологічна реабілітація; socio and psychological rehabilitation; социально-психологическая реабилитация; гра; game; игра; ювенальна превенція; juvenile prevention; ювенальная превенция; техніка малювання; drawing technique; техника рисования; дозвілля; leisure; досуг; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология