Особливості взаємозв’язку толерантності до невизначеності та психологічного благополуччя курсантів - Селіверстова, В. Ю.; Seliverstova, V. Yu. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 158 - 161., 2020)
В статті розкриті особливості взаємозв’язку толерантності до невизначеності та психологічного благополуччя курсантів. В статье раскрыты особенности взаимосвязи толерантности к неопределенности и психологическому благополучию курсантов. The article reveals the features of the relationship between tolerance for uncertainty and psychological well-being of cadets.
Селіверстова В.Ю. Особливості взаємозв’язку толерантності до невизначеності та психологічного благополуччя курсантів / В.Ю. Селіверстова // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.- практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 158 - 161.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; толерантність; психологічне благополуччя; курсанти; толерантність до невизначеності; толерантность; психологическое благополучие; курсанты; толерантность к неопределенности; tolerance; psychological well-being; cadets; tolerance for uncertainty