Превентивна діяльність поліцейських: психологічні особливості здійснення - Посохова, Я. С.; Posokhova, Ya. S.; ResearcherID: I-7336-2016; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2018. – С. 106-109, 2018)
Розглянуто актуальність і значимість здійснення превентивної діяльності поліцейськими в ході виконання ними професійних завдань. Наведено психологічні особливості особистості поліцейського для успішного здійснення даної діяльності.

The urgency and importance of preventive activities by police officers in the performance of their professional tasks are considered. The psychological features of the police officer's personality for the successful implementation of this activity are given.

Рассмотрены актуальность и значимость осуществления превентивной деятельности полицейскими в ходе выполнения ими профессиональных задач. Приведены психологические особенности личности полицейского для успешного осуществления данной деятельности.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; особистість; личность; personality; Психологія. Рsychology. Психология; поліцейський; police officers; полицейский; превентивна діяльність; превентивная деятельность; preventive activities; професійне завдання; professional task; профессиональная задача; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология