Психосоматичні аспекти розвитку тілесного потенціалу здоров’я - Жданова, І. В.; Zhdanova, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6361-3029 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 177-179, 2019)
Охарактеризовано комплексну програму розвитку здоров’я людини «квітка потенціалів» В. Ананьєва, визначено зміст тілесного потенціалу здоров’я, проаналізовано один з методів розвитку тілесного потенціалута подолання сенсомоторної амнезії Томаса Хана за допомогою соматичних вправ.

The comprehensive program of human health development is characterized "flower of potentials" by V. Ananiev, the content of the physical potential of health is determined, one of the methods of developing the physical potential and overcoming sensorimotor amnesia by Thomas Hahn with the help of somatic exercises is analyzed.

Охарактеризована комплексная программа развития здоровья человека «цветок потенциалов» В. Ананьев, определено содержание телесного потенциала здоровья, проанализирован один из методов развития телесного потенциала и преодоление сенсомоторной амнезии Томаса Хана с помощью соматических упражнений.
Жданова, І. В. Психосоматичні аспекти розвитку тілесного потенціалу здоров’я / Ірина Вячеславівна Жданова // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 177-179.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; потенціал здоров’я; health potential; потенциал здоровья; тіло; body; тело; семсомоторна амнезія; semsomotor amnesia; семсомоторная амнезия; соматичні вправи; somatic exercises; соматические упражнения