Науково-практичний коментар до Закону України «Про Національну поліцію» в частині діяльності слідчих підрозділів органів Національної поліції України, розроблений кафедрою кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 ХНУВС - Юхно, О. О.; Yukhno, O. O.; Абламський, С. Є.; Ablamskyi, S. Ye.; Балац, Р. М.; Balats, R. M.; Бондаренко, О. О.; Bondarenko, O. O.; Глобенко, Г. І.; Globenko, G. I.; Даниленко, А. В.; Danylenko, A. V.; et al. (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 978-1031, 2017)
Пропонуються наукові роз'яснення положень Закону України «Про Національну поліції» в частині діяльності слідчих підрозділів органів Національної поліції України.

Scientific explanations of the provisions of the Law of Ukraine "On National Police" are offered in regard to the activities of investigative divisions of the bodies of the National Police of Ukraine.

Предлагаются научные разъяснения положений Закона Украины «О Национальной полиции» в части деятельности следственных подразделений органов Национальной полиции Украины.
Keywords: поліція; police; полиция; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліцейський захід; кримінальне правопорушення; адміністративне правопорушення; досудове розслідування; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; police measure; criminal offense; administrative offense; pre-trial investigation; полицейская мера; уголовное правонарушение,; административное правонарушение; досудебное расследование