Використання інформаційних технологій для оптимізації надання поліцейськими домедичної допомоги - Борисова, К.; Borysova, K.; Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; Vitalii Svitlychnyi (Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти : матеріали VІІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Дніпро, 15 берез. 2024 р.) : у 2-х ч. – Дніпро : ДДУВС, 2024. – Ч. ІІ. – С. 510-511, 2024)
Підкреслено необхідність оптимізації процесів надання домедичної допомоги поліцейським, особливо у контексті складної ситуації, що виникла внаслідок агресії Росії. Використання сучасних технологій, таких як мобільні додатки та автоматизовані системи, може значно покращити якість і швидкість реагування поліцейських у наданні першої допомоги постраждалим. Хоча кожен інструмент має свої переваги і недоліки, їх використання може оптимізувати процес надання допомоги поліцейським і допомогти виконати покладені на поліцейського завдання.

The need to optimize the processes of providing pre-medical assistance to police officers is emphasized, especially in the context of the difficult situation that arose as a result of Russia's aggression. The use of modern technologies, such as mobile applications and automated systems, can significantly improve the quality and speed of police response in providing first aid to victims. Although each tool has its advantages and disadvantages, their use can optimize the process of providing assistance to the police and help to fulfill the tasks assigned to the police.

Подчеркнута необходимость оптимизации процессов оказания медицинской помощи полицейским, особенно в контексте сложной ситуации, возникшей вследствие агрессии России. Использование современных технологий, таких как мобильные приложения и автоматизированные системы, может значительно улучшить качество и быстроту реагирования полицейских в оказании первой помощи пострадавшим. Хотя каждый инструмент имеет свои преимущества и недостатки, их использование может оптимизировать процесс оказания помощи полицейским и помочь выполнить возложенные на полицейские задачи.
Keywords: інформаційні технології; поліцейські; домедична допомога; information technologies; police officers; pre-medical assistance; информационные технологии; полицейские; первая медицинская помощь