До проблеми визначення службової дисципліни працівників ОВС - Марков, В. В.; Markov, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2024-657X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2013. – № 1 (60). – С. 235-241, 2013)
Розглянуто викладені в науковій літературі погляди на сутність поняття «службове правопорушення», характеризовано окремі різновиди службових правопорушень, запропоновано власне визначення поняття службового правопорушення.

The article reviews the scientific literature presented views on the nature of «official offense» characterized by certain types of business crime, offered his own definition of the concept of service offenses.

В статье рассмотрены изложенные в научной литературе взгляды на сущность понятия «служебное правонарушение», охарактеризованы отдельные разновидности служебных правонарушений, предложено собственное определение понятия служебного правонарушения.
The problem of the definition of police officers discipline
К проблеме определения служебной дисциплины сотрудников ОВД
Марков, В. В. До проблеми визначення службової дисципліни працівників ОВС / В. В. Марков // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2013. – № 1 (60). – С. 235-241.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; службове правопорушення; служебное правонарушение; official offense; дисциплінарний проступок; дисциплинарный проступок; адміністративний проступок; административное правонарушение; administrative offense