Принципи кримінального процесу: теорія та практика співвідношення з нормами міжнародного права - Слінько, С. В.; Slinko, S. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8611-3759 (Право і безпека. - 2011. - № 4 (41). - С. 124-127, 2011)
Розглянуто загальні положення норм міжнародного права та Конституції України, їх співвідношення та механізму реалізації на досудових і судових стадіях кримінального процесу. Внесено пропозиції щодо змін діючого Кримінально-процесуального кодексу України та практики його застосування. Наведено теоретичні положення дії принципу верховенства права та законності у кримінальному процесі.

The general provisions of norms of international law and the Constitution of Ukraine, their parity and the mechanism of realization at the pre-trial and trial stages of criminal trial are considered. The offers to change the current Criminal Procedure Code of Ukraine and practice of its application are made. Theoretical positions of action of a principle of the rule of law and legality in criminal trial are given.

Рассмотрены общие положения норм международного права и Конституции Украины, их соотношение и механизм реализации на досудебных и судебных стадиях уголовного процесса. Внесены предложения по изменению действующего Уголовно-процессуального кодекса Украины и практики его применения. Приведены теоретические положения действия принципа верховенства права и законности в уголовном процессе.
Principles of criminal trial: the theory and practice of the parity with norms of international law
Принципы уголовного процесса: теория и практика соотношения с нормами международного права
Слінько, С. В. Принципи кримінального процесу: теорія та практика співвідношення з нормами міжнародного права / С. В. Слінько // Право і безпека. - 2011. - № 4 (41). - С. 124-127.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міжнародне право .International Law. Международное право; Кримінально-процесуальний кодекс України; Уголовно-процессуальный кодекс Украины; Criminal Procedure Code of Ukraine; принципи; принципы; principles; функції кримінального процесу; функции уголовного процесса; functions; співвідношення; соотношение; parity