Intelligence sharing as a tool for enhancing security from NATO practice - Korotin, A. O.; Коротін, А. О. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 126-127, 2025)
Відзначено, що обмін розвідувальною інформацією є важливим інструментом підвищення безпеки в рамках НАТО. Він сприяє зміцненню співробітництва між державами та дозволяє більш ефективно реагувати на загрози. Важливо, щоб країни продовжували розвивати та покращувати ці механізми, щоб забезпечити безпеку своїх громадян.

It was noted that intelligence sharing is an important tool for improving security within NATO. It helps strengthen cooperation between states and allows for a more effective response to threats. It is important that countries continue to develop and improve these mechanisms to ensure the security of their citizens.
Keywords: НАТО; обмін розвідувальною інформацією; підвищення безпеки; співпраця; NATO; intelligence sharing; security enhancement; cooperation