Використання інформаційних технологій у воєнний час - Донець, Я. О.; Donets, Ya. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 204-206, 2023)
Наголошено на необхідності надалі розвивати співпрацю у сфері надання інформаційної безпеки, використовуючи двосторонні і багатосторонні договори через об’єднання національних законодавств у сфері інформаційної безпеки, організацію спільних виробництв захисту інформації, звісно підготовку професіоналів у сфері інформаційної безпеки інформаційно-телекомунікаційних систем.

It was emphasized the need to further develop cooperation in the field of information security, using bilateral and multilateral agreements through the unification of national legislation in the field of information security, the organization of joint productions of information protection, and, of course, the training of professionals in the field of information security of information and telecommunication systems.

Отмечено необходимость дальнейшего развития сотрудничества в сфере предоставления информационной безопасности, используя двусторонние и многосторонние договоры через объединение национальных законодательств в сфере информационной безопасности, организацию совместных производств защиты информации, конечно подготовку профессионалов в сфере информационной безопасности информационно-телекоммуникационных систем.
Keywords: інформаційна безпека; informational security; информационная безопасность; кіберзлочиність; cybercrime; киберпреступность; інформаційні технології; information technology; информационные технологии