Професійна компетентність працівників органів Національної поліції - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/ 0000-0002-6898-964X (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 96-97, 2020)
Проаналізувавано роботи вчених на предмет визначення поняття «професійна компетентність» та його змісту. Зазаначається, що поняття «професійна компетентность» є інтегрованим і складається з досвіду, теоретичних знань, практичних умінь, особистісних якостей, що забезпечує готовність працівника до ефективного виконання покладених на нього повноважень.

The works of scientists were analyzed to determine the concept of "professional competence" and its content. It is noted that the concept of "professional competence" consists of experience, theoretical knowledge, practical skills, personal qualities, which ensures the readiness of the employee to effectively fulfill the powers assigned to him.

Проанализированы работы ученых на предмет определения понятия «профессиональная компетентность» и его содержания. Отмечается, что понятие «профессиональная компетентность» состоит из опыта, теоретических знаний, практических умений, личностных качеств, что обеспечивает готовность работника к эффективному выполнению возложенных на него полномочий.
Клочко, А. Професійна компетентність працівників органів Національної поліції / Анатолій Миколайович Клочко // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 96-97
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; працівники поліції; професійна компетентність; police officers; professional competence; работники полиции; профессиональная компетентность