Психологічна підготовка бійців КОРД - Бойчук, С. С.; Boichuk, S. S. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.). - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 26-30, 2020)
Розглянуто цілеспрямована екстремальна психологічна підготовка працівників підрозділів спеціального призначення МВС України. Проаналізовано загальні вимоги навчання людини виконанню завдань у ризиконебезпечних ситуаціях, розвиток у правоохоронців психологічної готовності, саморегуляції та установок на виживання. Purposeful extreme psychological training of employees of divisions is considered special purpose of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine. The general requirements of human training to perform tasks in risky situations, the development of law enforcement psychological readiness, self-regulation and survival attitudes are analyzed. Рассмотрена целенаправленная экстремальная психологическая подготовка работников подразделений специального назначения МВД Украины. Проанализированы общие требования обучения человека выполнению задач в рискоопасных ситуациях, развитие у правоохранителей психологической готовности, саморегуляции и установок на выживание.
Бойчук, С. С. Психологічна підготовка бійців КОРД / Бойчук Сергій Сергійович // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VIII Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, студентів та аспірантів (м. Харків, 16 груд. 2020 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків: ХНУВС, 2020. - С. 26-30.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Корпус оперативно-раптової дії; Корпус оперативно-внезапной действия; Housing operative-sudden action; КОРД; психологічна підготовка; психологическая подготовка; psychological training