Визначення поняття роботодавця як сторони трудових правовідносин - Філіпов, В. В.; Filipov, V. V. (Форум права. - 2008. - № 3. – С. 501-505, 2008)
Досліджені використані у сучасній науці трудового права і трудовому законодавстві терміни для позначення сторони трудового договору, що наймає на роботу працівника з метою уніфікації вживаних понять і термінів.

Terms for a designation of the side of the labor contract which employs the worker with the purpose of unification of common concepts and terms are investigated used in a modern science of the labor right and to the labor legislation.

Исследованы использованные в современной науке трудового права и трудовому законодательству термины для обозначения стороны трудового договора, которая нанимает на работу работника с целью унификации употребительных понятий и терминов.
Definition of Concept of the Employer as the Sides Labor Legal Relationship
Определение понятия работодателя как стороны трудовых правоотношений
Філіпов, В. В. Визначення поняття роботодавця як сторони трудових правовідносин [Електронний ресурс]/ В. В. Філіпов // Форум права. - 2008. - № 3. – С. 501-505. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-3/08fvvstp.pdf.
Філіпов В. В. "Визначення поняття роботодавця як сторони трудових правовідносин." Форум права 3 (2008): 501-505.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; трудові правовідносини; трудовые правоотношения; labor legal relations; работодатель; роботодавець; employer