Застосування принципів диспозитивності та офіційності в адміністративному судочинстві - Шевцова, Н. В.; Shevtsova, N. V. (Право і безпека. - 2009. - № 4 (31). - С. 72-75, 2009)
З’ясовано сутність і зміст принципів диспозитивності та офіційності в адміністративному судочинстві, форми та межі їх практичного застосування. Сформульовано пропозиції щодо удосконалення законодавчого регулювання змісту та дії цих принципів.

The essence and content of discretionary and officiality principles in administrative procedure, forms and limits of their practical application are defined. Proposals about these principles’ content and action legislative regulation improvement are made.

Определены сущность и содержание принципов диспозитивности и официальности в административном судопроизводстве, формы и пределы их практического применения.Сформулированы предложения по совершенствованию законодательного регулирования содержания и действия этих принципов.
Шевцова, Н. В. Застосування принципів диспозитивності та офіційності в адміністративному судочинстві / Н.В. Шевцова // Право і безпека. - 2009. - № 4 (31). - С. 72-75.
Keywords: адміністративне судочинство; административное судопроизводство; принцип диспозитивности; принцип официальности; принцип диспозитивності; принцип офіційності; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; administrative proceedings