Цивільно-правова відповідальність виконавця заповіту - Кухарєв, О. Є.; Kukharev, O. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2086-9179 (Право України. - 2008. - № 3. - С. 91-94, 2008)
Автором здійснено системний науковий аналіз підстав цивільно-правової відповідальності виконавця заповіту.

The author carried out a systematic scientific analysis of the bases of civil liability of the executor of the will.

Автором осуществлен системный научный анализ оснований гражданско-правовой ответственности исполнителя завещания.
Кухарєв, О. Цивільно-правова відповідальність виконавця заповіту / О. Кухарєв // Право України. - 2008. - № 3. - С. 91-94.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Спадкове право. Inheritance law. Наследственное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; наследственное право; виконання заповіту; заповіт; завещание; исполнение завещания; inheritance; heirs; testament; цивільно-правова відповідальність; civil and legal liability; гражданско-правовая ответственность