Вплив правового статусу та освіченості поліцейського на формування їх правової культури - Дякова, О. О.; Diakova, O. O. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 86-88, 2016)
Особливе місце у формуванні правової культури особистості взагалі та поліцейського, зокрема, посідає визначення правового статусу особи, про культуру якої йде мова.

A special place in the formation of the legal culture of an individual in general and of a police officer in particular is occupied by the determination of the legal status of the person whose culture is in question.

Особое место в формировании правовой культуры личности вообще и полицейского, в частности, занимает определение правового статуса лица, о культуре которого идет речь.
Дякова О. О. Вплив правового статусу та освіченості поліцейського на формування їх правової культури / Дякова О. О. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 86-88.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; правовий статус; правовой статус; legal status; правова культуру; legal culture; правовая культура