Засоби індивідуалізації фізичної особи-підприємця - Сядриста, І. І.; Siadrysta, I. I. (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 288-289, 2018)
Зазначено, що для індивідуалізації фізичної особи - підприємця необхідно визначити її правовий статус, виокремити його від правового статусу юридичної особи, відокремити майно фізичної особи, яке вона використовує у підприємницькій діяльності, від іншого її майна.

It is noted that in order to individualize an individual entrepreneur, it is necessary to determine its legal status, separate it from the legal status of a legal entity, separate the property of an individual, which it uses in entrepreneurial activities, from its other property.

Отмечено, что для индивидуализации физического лица – предпринимателя необходимо определить его правовой статус, выделить его от правового статуса юридического лица, отделить имущество физического лица, которое оно использует в предпринимательской деятельности, от другого его имущества.
Сядриста І. І. Засоби індивідуалізації фізичної особи-підприємця / І. І. Сядриста // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 288 - 289.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Господарське право. Business Law. Хозяйственное право; фізична особа-підприємець; підприємницька діяльність; физическое лицо-предприниматель; предпринимательская деятельность; entrepreneurial activity; individual entrepreneur