Правовий прецедент як джерело трудового права - Могілевський, Л. В.; Mohilevskyi, L. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6994-6086 (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 121-124, 2020)
Зроблено аналіз міжнародно-правових актів, національних нормативно-правових актів та доведено існування такого структурного елементу в системі джерел трудового права, як судовий прецедент.

The analysis of international legal acts, national normative legal acts is made and the existence of such structural element in the system of sources of labor law as judicial precedent is proved.

Произведен анализ международно-правовых актов, национальных нормативно-правовых актов и доказано существование такого структурного элемента в системе источников трудового права, как судебный прецедент
Могілевський, Л. В. Правовий прецедент як джерело трудового права / Леонід Володимирович Могілевський // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ. – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 121-124
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; джерела трудового права; правовий акт; юридичний акт; правовий прецедент; судовий прецедент; органи конституційної юрисдикції; sources of labor law; legal act; legal precedent; judicial precedent; bodies of constitutional jurisdiction; источники трудового права; правовой акт; юридический акт; правовой прецедент; судебный прецедент; органы конституционной юрисдикции