Зарубіжний досвід використання технічних приладів і технічних засобів фото- і кінозйомки, відеозапису - Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; Хлєстков, О. В.; Khliestkov, O. V.; Ницюк, С. П.; Nytsiuk, S. P. (Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил охорони правопорядку : зб. тез доп. міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Харків, 17 берез. 2020 р.). – Харків : НАНГУ, 2020. – С. 176-177, 2020)
Розглядається стан систем забезпечення публічної безпеки з використанням технічних приладів і технічних засобів фото- і кінозйомки, відеозапису в розвинутих країнах світу. Визначаються тенденції розвитку систем безпеки в світі.

The state of public safety systems with the use of technical devices and technical means of photography and filming, video recording in the developed countries of the world is considered. Trends in the development of security systems in the world are being identified.

Рассматривается состояние систем обеспечения общественной безопасности с использованием технических приборов и технических средств фото- и киносъемки, видеозаписи в развитых странах мира. Определяются тенденции развития систем безопасности в мире.
Мордвинцев М. В. Зарубіжний досвід використання технічних приладів і технічних засобів фото- і кінозйомки, відеозапису / М. В. Мордвинцев, О. В. Хлєстков, С. П. Ницюк // Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил охорони правопорядку : зб. тез доп. міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Харків, 17 берез. 2020 р.) / МВС України, Нац. акад. Нац. гвардії України, МОН України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків : НАНГУ, 2020. – С. 176-177.
Keywords: безпека; відеоспостереження; штучний інтелект; безопасность; видеонаблюдение; искусственный интеллект; security; video surveillance; artificial intelligence; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; foreign experience; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies