Фінансові послуги як предмет дозвільної діяльності у сфері забезпечення економічної безпеки - Джафарова, О. В.; Dzhafarova, O. V.; Джафарова Олена В'ячеславівна (Право і безпека. - 2010. - № 3 (35). - С. 90-95, 2010)
Досліджено сутність фінансових послуг як предмета дозвільної діяльності. Визначено суб’єктів даного виду діяльності, надано пропозиції і рекомендації щодо змін та доповнень до чинного законодавства, яке регулює зазначені питання.

The essence of financial services as an object of licensing activity is researched. Subjects of this activity are determined. Offers and recommendations to legislation in force which regulates the mentioned problems are made.

Исследована сущность финансовых услуг как предмета разрешительной деятельности. Определены субъекты данного вида деятельности, обоснованы предложения и рекомендации к действующему законодательству, которое регулирует вышеуказанные вопросы.
Financial services as an object of licensing activity in the sphere of ensuring economic security
Финансовые услуги как предмет разрешительной деятельности в сфере обеспечения экономической безопасности
Keywords: фінансові послуги; financial services; финансовые услуги; дозвільна діяльність; leisure activity; разрешительная деятельность; економічна безпека; economic security; экономическая безопасность