Нові функції та навички поліції під час війни - Єрьоменко, Я.; Yeromenko, Ya. (Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 199-200, 2023)
Наголошено , що під час збройних конфліктів поліція зазвичай перетворюється в повноцінних військових, які повинні опановувати нові навички та функції.

It is emphasized that during armed conflicts, the police usually turn into full-fledged soldiers who must learn new skills and functions.

Отмечено, что во время вооруженных конфликтов полиция обычно превращается в полноценных военных, которые должны овладевать новыми навыками и функциями.
Єрьоменко, Я. Нові функції та навички поліції під час війни / Ярослав Єрьоменко // Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека», Каф. іноз. мов ф-ту № 4. – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 199-200.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліція; police; полиция; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; Словенія; Slovenia; Словения; збройний конфлікт; armed conflict; вооруженный конфликт; функції; functions; функции; США; USA