Вплив технологій онлайн-навчання на сприйняття здобувачами академічної недоброчесності - Довгополова, Г. Г.; Dovhopolova, H. H.; Барабаш, В. А.; Barabash, V. A.; Білявська, В. С.; Biliavska, V. S.; Г.Г. Довгополова (Наука в умовах воєнного стану: пошуки, проблеми, перспективи розвитку: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених (м. Дніпро, 3 трав. 2023 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2023. – С. 24-26, 2023)
Зазначено, що інформаційно-комунікаційні технології відкрили нові можливості для навчання, але, на жаль, і для списування. Запропоновано переглянути освітні підходи, спрямовані на зменшення академічної недоброчесності, і розглянути різні форми академічної недбалості, різні типи освітніх інструментів і різноманітне ставлення до неетичної поведінки як ключових компонентів розвитку освіти.

It is noted that information and communication technologies have opened up new opportunities for learning, but, unfortunately, for writing off It is proposed to review educational approaches aimed at reducing academic dishonesty and consider different forms of academic negligence, different types of educational tools and different attitudes towards unethical behavior as key components of education development.

Отмечено, что информационно-коммуникационные технологии открыли новые возможности для обучения, но, к сожалению, и для списывание. Предложено пересмотреть образовательные подходы, направленные на уменьшение академического неблагочестия, и рассмотреть разные формы академической халатности, разные типы образовательных инструментов и разнообразное отношение к неэтичному поведению как ключевых компонентов развития образования.
Keywords: інформаційні технології; information technology; информационные технологии; онлайн-навчання; online learning; онлайн-обучение; академічна недоброчесність; academic dishonesty; академическое недоброчестие