Особливості нормативно-правової регламентації структури Національної поліції України в умовах воєнного стану - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; Віталій Пчелін (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. (м. Харків, 26 трав. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 109-112, 2022)
В статті розкрито особливості нормативно-правової регламентації структури Національної поліції України в умовах воєнного стану.

В статье раскрыты особенности нормативно правовой регламентации структуры Национальной полиции Украины в условиях военного положения.

The article reveals the features of the legal regulation of the structure of the National Police of Ukraine in the conditions of martial law.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; структура поліції; структура полиции; police structure