Колізії та прогалини бюджетного законодавства щодо контрольних повноважень органів Державної контрольно-ревізійної служби України - Гетманець, О. П.; Hetmanets, O. P.; Гетманець Ольга Петрівна (Право і безпека. - 2010. - № 3 (35). - С. 216-220, 2010)
Проаналізовано контрольні повноваження органів Державної контрольно-ревізійної служби України в бюджетному процесі. Схарактеризовано аудит та інспектування як методи бюджетного контролю. Надано пропозиції з удосконалення бюджетного законодавства України.

Control authorities of State Control and Revision Service of Ukraine in the budget process are analyzed. Audit and inspection as methods of budgetary control are characterized. Offers on improvement of budgetary legislation of Ukraine are made.

Проанализированы контрольные полномочия органов Государственной контрольно-ревизионной службы Украины в бюджетном процессе. Охарактеризованы аудит и инспектирование как методы бюджетного контроля. Даны предложения по усовершенствованию бюджетного законодательства Украины.
Collisions and gaps of budget legislation concerning control authorities of State Control and Revision Service of Ukraine
Коллизии и пробелы бюджетного законодательства относительно контрольных полномочий органов Государственной контрольно-ревизионной службы Украины
Keywords: контрольні повноваження; control powers; контрольные полномочия; Державна контрольно-ревізійна служба України; State Control and Audit Service of Ukraine; Государственная контрольно-ревизионная служба Украины; бюджетний процес; budget process; бюджетный процесс; бюджетне законодавство; budget legislation; бюджетное законодательство