До питання дотримання прав і свобод людини та громадянина у діяльності Національної поліції України - Панова, І. В.; Panova, I. V.; Соловйов, В. В.; Soloviov, V. V.; Панова Ірина Вікторівна (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лютого 2020 р.). – Суми: Видавничий дім «Ельдорадо», 2020. – С. 33-35, 2020)
Висвітлюються проблеми забезпечення Національною поліцією прав і свобод громадян України, їх законних інтересів та особистої безпеки

The problems of providing the National Police are covered rights and freedoms of citizens of Ukraine, their legitimate interests and personal security

Освещаются проблемы обеспечения Национальной полицией прав и свобод граждан Украины, их законных интересов и личной безопасности
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Національна поліція України; права і свободи громадян; National Police of Ukraine; rights and freedoms of citizens; Национальная полиция Украины; права и свободы граждан