Розвиток договору закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти - Зайцев, О. Л.; Zaitsev, O. L.; Олексій Зайцев (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С.148-151, 2018)
В тезах доповіді досліджується проблема розвитку договору закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти. The theses of the report examine the problem of developing a contract for the procurement of goods, works and services for public funds. В тезисах доклада исследуется проблема развития договора закупок товаров, работ и услуг за государственные средства.
Keywords: договір; tender; договір закупівель; тендер; договор; contract; Україна; цивільне право