Правовий статус дитини у світлі кримінальноправового захисту дитинства - Бандурка, І. О.; Bandurka, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9697-5587 (Віче. - 2015. - № 14. - С. 22-25, 2015)
Розглянуто питання про правовий статус дитини. Проведено аналіз національного та міжнародного законодавств, що регулюють кримінально-правовий захист дитини. Обґрунтовано актуальність правильного визначення правового статусу дитини в процесі кримінально-правового захисту прав і свобод дітей.

Question about legal status of a child is considered. National and international legislations which regulate criminal and legal defense of a child are analyzed. Importance of correct determination of legal status of a child in the process of criminal and legal defense of rights and freedoms of children is grounded.

Рассмотрено вопрос о правовом статусе ребенка. Проведен анализ национального и международного законодательств, регулирующих уголовно-правовую защиту детей. Обосновано актуальность определения правового статуса ребенка в процесе уголовно-правовой защиты прав и свобод детей.
Правовой статус ребенка в свете уголовно-правовой защиты детства
Legal status of a child is terms of criminal and legal defense of childhood
Бандурка, І. Правовий статус дитини у світлі кримінальноправового захисту дитинства / Ірина Бандурка // Віче. - 2015. - № 14. - С. 22-25.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; дитина; ребёнок; правовий статус; кримінально-правовий захист; правовой статус; уголовно-правовая защита; child; legal status; criminal and legal defense; children rights; права дитини; права ребёнка