Загальна характеристика правової форми реалізації державної політики у сфері забезпечення економічної безпеки держави - Кошиков, Д. О.; Koshykov, D. O. (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. – Вип. 4. – С. 123-130, 2021)
Розкрито сутність та класифікація правових форм реалізації державної політики у сфері забезпечення економічної безпеки держави, що виражається у певній публічно-правовій діяльності.

The essence and classification of legal forms of realization of the state policy in the field of maintenance of economic safety of the state which is expressed in certain public-legal activity is opened.

Раскрыта сущность и классификация правовых форм реализации государственной политики в сфере обеспечения экономической безопасности государства, что выражается в определенной публично-правовой деятельности.
General characteristics of the legal form of implementation of state policy in the field of economic security of the state
Кошиков, Д. О. Загальна характеристика правової форми реалізації державної політики у сфері забезпечення економічної безпеки держави / Кошиков Д. О. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. – Вип. 4. – С. 123-130. – DOI: https://doi.org/10.32844/2618-1258.2021.4.21.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; економічна безпека; экономическая безопасность; economic security; діяльність суб’єктів публічної адміністрації; деятельность субъектов публичной администрации; activities of public administration entities; державна політика; государственная политика; public policy; адміністративно-правові форми; административно-правовые формы; administrative and legal forms