Norway’s security and defense sector - Didenko, K. B.; Діденко, К. Б. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 74-75, 2025)
Підкреслено, що оборонний та аерокосмічний сектор має велике значення для Норвегії і приносить користь економіці та конкурентоспроможності країни. Сектор складається з трьох основних підсекторів: оборонного, космічного та авіаційного.

It is emphasized that the defense and aerospace sector is of great importance to Norway and benefits the country's economy and competitiveness. The sector consists of three main subsectors: defense, space and aviation.
Keywords: зарубіжний досвід; Норвегія; сектор безпеки і оборони; foreign experience; Norway; security and defense sector