Актуальні питання організаційного удосконалення діяльності міліції громадської безпеки - Небеський, Ю. С.; Nebeskyi, Yu. S.; Безсмертний, О. К.; Bezsmertnyi, O. K. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 33-36., 2005)
Розкрито актуальні питання організаційного удосконалення діяльності міліції громадської безпеки. Раскрыты актуальные вопросы организационного совершенствования деятельности милиции общественной безопасности. Topical issues of organizational improvement of the activities of the public security police are revealed.
Небеський, Ю. С. Актуальні питання організаційного удосконалення діяльності міліції громадської безпеки / Ю. С. Небеський, О. К. Безсмертний // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 33-36.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; міліція громадської безпеки; милиция общественной безопасности; public safety police; органи внутрішніх справ; органы внутренних дел; організаційна діяльність; организационная деятельность; organizational activity