Зміст конфлікту інтересів за новим антикорупційним законодавством України та засоби його врегулювання - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Проблеми реалізації та забезпечення ефективності правових реформ: зб. матеріалів Міжнар. юрид. наук.-практ. конф. «Актуальна юриспруденція» (м. Київ, 16 черв. 2016 р.) : тези наук. доп. – Київ: Видав. дім «АртЕк», 2016. – С. 27-30, 2016)
У доповіді аналізуються види конфлікту інтересів діяльності осіб уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування. Особливу увагу приділено заходам щодо врегулювання конфлікту інтересів в діяльності посадових осіб державних органів.

The report analyzes the types of conflict of interests in the activities of persons authorized to perform the functions of the state and local self-government. Particular attention is paid to measures to resolve conflicts of interest in the activities of government officials.

В докладе анализируются виды конфликта интересов в деятельности лиц уполномоченных на выполнение функций государства и местного самоуправления. Особое внимание уделено мерам по урегулированию конфликта интересов в деятельности должностных лиц государственных органов.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; конфлікт інтересів; протидія корупції; врегулювання конфлікту інтересів; коррупция; конфликт интересов; противодействие коррупции; урегулирования конфликта интересов; conflict of interests; counteraction to corruption; conflict of interest settlement; corruption