Організаційно-правові аспекти взаємодії Служби безпеки України з іншими органами в умовах військового стану в Україні - Дзюба, Р. Б.; Dziuba, R. B. (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників VIII Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 24 лист. 2023 р.). - Харків, 2023. - С. 38-39, 2023)
Зазначено, що організаційно-правові аспекти взаємодії Служби безпеки України з іншими державними органами в умовах військового стану мають критичне значення для забезпечення національної безпеки та правопорядку. Правові підстави для такої співпраці створені чинним законодавством, однак існують певні проблеми в реалізації таких заходів. Основними напрямами вдосконалення взаємодії можуть стати усунення бюрократичних перешкод, створення єдиної інформаційної системи та поліпшення технічного забезпечення.

It is noted that the organizational and legal aspects of the interaction of the Security Service of Ukraine with other state bodies in the conditions of martial law are of critical importance for ensuring national security and law and order. Legal basis for such cooperation are created by the current legislation, but there are certain problems in the implementation of such measures. The main directions for improving cooperation can be the elimination of bureaucratic obstacles, the creation of a unified information system, and the improvement of technical support.

Отмечено, что организационно правовые аспекты взаимодействия Службы безопасности Украины с другими государственными органами в условиях военного положения имеют критическое значение для обеспечения национальной безопасности и правопорядка. Правовые основания для такого сотрудничества созданы действующим законодательством, однако существуют определенные проблемы в реализации таких мер. Основными направлениями усовершенствования взаимодействия могут стать устранение бюрократических помех, создание единой информационной системы и улучшение технического обеспечения.
Keywords: організаційно-правові аспекти; взаємодія; Служба безпеки України; органи державної влади; воєнний стан; organizational and legal aspects; interaction; Security Service of Ukraine; state authorities; martial law; организационно-правовые аспекты; взаимодействие; Служба безопасности Украины; органы государственной власти; военное положение