Напрями покращення організаційно-правових засад здійснення цифрової трансформації регіону - Загрійчук, М. Ю.; Zahriichuk, M. Yu. (Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. - Вип. 4. – С. 111-116, 2021)
Окреслено основні проблеми організаційно-правових засад здійснення цифрової трансформації регіону. Зазначено, що проведення повноцінної й ефективної цифрової трансформації регіону не уявляється можливим поза реалізацію найголовніших організаційно-правових засад функціонування даної сфери суспільних відносин, серед яких : матеріально-фінансове, інформаційне та кадрове забезпечення.

The main problems of organizational and legal bases of digital transformation of the region are outlined. It is noted that the full and effective digital transformation of the region is not possible outside the implementation of the most important organizational and legal principles of the functioning of this area of public relations, including: financial, financial, information and staffing.

Обозначены основные проблемы организационно-правовых основ осуществления цифровой трансформации региона. Отмечено, что проведение полноценной и эффективной цифровой трансформации региона не представляется возможным вне реализации главных организационно-правовых основ функционирования данной сферы общественных отношений, среди которых : материально-финансовое, информационное и кадровое обеспечение.
Directions for improving the organizational and legal framework for the digital transformation of the region
Загрійчук, М. Ю. Напрями покращення організаційно-правових засад здійснення цифрової трансформації регіону / Загрійчук М. Ю. // Науковий вісник публічного та приватного права. – 2021. - Вип. 4. – С. 111-116. - DOI: https://doi.org/10.32844/2618-1258.2021.4.19.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; організаційно-правові засади; организационно-правовые основы; organizational and legal principles; цифрова трансформація регіону; цифровая трансформация региона; digital transformation of the region; матеріально-технічне забезпечення; материально-техническое обеспечение; кадрове забезпечення; кадровое обеспечение; personnel provision; інформаційне забезпечення; информационное обеспечение; information support