Визначення поняття «взаємодія органів та підрозділів ДПС України з громадськістю» - Фесюнін, В. М.; Fesiunin, V. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 217-221, 2005)
Досліджено поняття " взаємодія". Визначено, що під взаємодією органів та підрозділів ДПС України з громадськістю розуміється такий стан взаємозв’язків, при якому: поперше, формується позитивна громадська думка щодо діяльності податкових органів; по-друге, підвищується рівень податкової культури населення; по-третє, має місце спільна діяльність щодо забезпечення виконання податкового законодавства через інститут волонтерства, залучення деяких категорій громадян як спеціалістів в сфері контрольно-перевірочної діяльності, виконання правоохоронних функцій. The concept of "interaction" is investigated. It is determined that under the interaction of bodies and divisions of the State Tax Service of Ukraine with the public is understood to be a state of interconnection in which: first, a positive public opinion is formed regarding the activity of tax authorities; secondly, the level of tax culture of the population is increasing; thirdly, there is a joint activity to ensure compliance with the tax legislation through the institute of volunteering, involvement of certain categories of citizens as specialists in the field of control and verification activities, and enforcement of law enforcement functions. Исследовано понятие "взаимодействие". Определено, что под взаимодействием органов и подразделений ГНС Украины с общественностью понимается такое состояние взаимосвязей, при котором: во-первых, формируется положительная общественное мнение о деятельности налоговых органов; во-вторых, повышается уровень налоговой культуры населения; в-третьих, имеет место совместная деятельность по обеспечению исполнения налогового законодательства через институт волонтерства, привлечения некоторых категорий граждан как специалистов сфере контрольно-проверочной деятельности, выполнение правоохранительных функций.
Definition of the concept «interaction of bodies and subdivisions of the tate State Tax Service of Ukraine with the public»
Определение понятия «взаимодействие органов и подразделений ГНС Украины с общественностью»
Фесюнін, В. М. Визначення поняття «взаємодія органів та підрозділів ДПС України з громадськістю» / В. М. Фесюнін // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 217-221.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Філософія. Логіка. Philosophy. Logic. Философия. Логика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поняття; понятие; concept; взаємодія; взаимодействие; interaction; Державна податкова служба України; Государственная налоговая служба Украины; State Tax Service of Ukraine; Держава і право. State and Law. Государство и право; громадськість; общественность; public